FIFTEEN-LEIRIT

 

Seuraava leiri: Fifteen 1: 6.-15.6.2017, Fifteen 2: 27.7.-5.8.2017 ja Fifteen Israel: 5.-13.6.2017

Paikka: Iso Kirja. Majoitus on yleensä kahden-kolmen hengen huoneissa.

Kenelle: Kaikille vuonna 2017 15-vuotta täyttäville.

Mikä fifteen? Fifteen-leirit ovat helluntailiikkeen vaihtoehto rippileirille ja Prometheus-leirille. Leirillä opiskellaan Raamatun totuuksia, pelataan, uidaan ja vietetään aikaa yhdessä. Fifteen-leirien tarkoituksena on informoida 15-vuotiasta kansanosaa kristinuskon peruspilareista, sekä johdattaa heitä itsenäiseen kristillisyyteen. Leiri koostuu tuhdista opetuspaketista, jossa käsitellään elämää, Jumalaa ja Raamattua nuorekkaalla otteella; erilaisista vapaa-ajan viettomuodoista, yhdessäolosta ja runsaasta määrästä hyvää ruokaa.

Hinta: Leirin hinta on 229€.
Lasku ja muu infomateriaali lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (19e/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Leiri laskutetaan etukäteen, ja maksun tulisi olla suoritettuna leirille saavuttaessa. Jälki-ilmoittautumismaksu on 19€. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

Ilmoittautuminen: Nettilomakkeella niin kauan kuin paikkoja riittää.

Lisätiedot: nuorisosihteeri(a)isokirja.fi, 040 750 1061.

Fifteen 1 on täynnä. Otamme ilmoittautumisia vielä varapaikoille ja suosittelemme ilmoittautumaan Fifteen 2:lle tai Fifteen Israelille!