FRISBEEGOLF

TULOSSA:
Finnish Masters 17.-18.6.2017
(Radat suljettu muulta yleisöltä.)

 

Ison Kirjan alueella on kaksi tasokasta frisbeegolf rataa. Kokeneille harrastajille on vaativampi 20-väyläinen Iso Heitto rata (par 66 / 2195m) ja uran alussa oleville harrastajille sopiva 9-väyläinen Pikku Putti rata (par 27, 380m).

Iso Heitto rata on suunniteltu monipuoliselle alueelle josta löytyy hoidettua nurmikkoa, harvaa ja vähän tiheämpää metsää, vesiesteitä sekä mäkiä. Rata kiertää Ison Kirjan pohjoispuolella, joka on lähestulkoon kokonaan pyhitetty frisbeegolffille. Puolivälistä löytyy wc sekä laavu järvenrannalta, jossa voi pysähtyä vaikka paistamaan makkaraa. Tervetuloa pelaamaan yhdelle Suomen hienoimmista ja parhaista radoista.
Iso Heitto on frisbeegolfseura Mandon Kiertäjien kotirata.

Pikku Putti on kauniilla puistoalueella keskellä Iso Kirjaa ja suunnittelussa on pidetty silmällä aloittelijoita sekä kokeneempia harrastajia. Rata on mitä parhain harrastuksen aloittamiseen. Se sopii myös erittäin hyvin kokeneemmille pelaajille lämmittelyyn tai lähestymisheittojen ja puttien harjoittelemiseen sekä kevyeen kisailuun. Molemmat radat ovat pelattavissa ympäri vuoden.

SICAFE:

palvelee kesäkaudella klo. 9.00-22.00 kaikkia heittäjiä. SiCafesta löydät uusimmat kiekot, kahvit, limut sekä suolaiset ja makeat herkut.

HINNAT:

Vuosimaksu 35e, päivämaksu 4e sesongin aikaan 1.4-31.8, muulloin 2e. Juniorit (alle 18v): 2e/15e.
Maksut käytävä maksamassa leirinnän vastaanottoon, SiCafeeseen 1.6-15.8 ajalla. Muulloin maksun voi suorittaa aloituspaikalla olevaan lippaaseen. Alueella majoittuvilla rata on vapaassa käytössä. Kisojen aikana rata on suljettu yksityiseltä käytöltä.