banner.jpg

ISO SOITTO

 

Tervetuloa mukaan jo yhdeksännettä kertaa Isossa Kirjassa järjestettävään
hengelliseen musiikkifestivaaliin, Isoon Soittoon!

Tänä vuonna aloitamme tapahtuman jälleen leirinuotiolla karavaanari-illallisen merkeissä.
Hyvää musiikkia saamme nauttia läpi viikonlopun aina sunnuntai-iltapäivään saakka.

4930296444_b303de97c9_o.jpg

Isossa Soitossa mukana myös

OHJELMA

PERJANTAI 29.7.

20.00
Leirinuotiolla
Kenneth Karppinen trio

Karavaanari-illallinen:
10 €/hlö (lapset 5 €/hlö)
Kanansiipiä
Makkaraa
salaattipöytä
sämpylää
mehua
munkkia
kahvia ja teetä

LAUANTAI 30.7.

11.00
Jumalanpalvelus

13.30
Jippu

16.00
Koinonia Recovery
Liput: 15€

19.00
Leeland (USA)
Liput: 20€

22.00
Habakuk
Liput: 10€  (Jäähyväiskonsertti)
 

SUNNUNTAI 31.7.

11.00
Musiikkijumalanpalvelus
Leeland acoustic, El Gran Combo De Keuruu. Saarna: Marko Halttunen

14.00
Ulla & Pete ft. Juhani Aaltonen
Ace Eshed (Israel)

SAMAAN AIKAAN ISOSSA KIRJASSA MYÖS:

LEELAND (USA)

Lauantai-illan kansainvälinen kohokohta on klo 19 alkava Leelandin konsertti. Jenkkibändi on 10 vuodessa ja 6 äänitteellä noussut yhdeksi modernin ylistysmusiikin merkittävimmäksi ääneksi muistuttaen tyyliltään Hillsongia säilyttäen kuitenkin persoonallisen omalaatuisuutensa.  

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluivat alun perin alle parikymppiset veljekset Leeland ja Jack Mooring sekä heidän pikkusiskonsa Shelly. Sisarukset kasvoivat musiikillisessa kristityssä perheessä, joka reissasi paljon lähetysmatkoilla. Leeland kirjoitti ensimmäisen laulunsa jo 11-vuotiaana. Vuonna 2006 julkaistu ensilevy Sound of Melodies nosti yhtyeen talentin laajaan julkisuuteen, mikä poiki heti Grammy-ehdokkuuden ja viisi Dove-ehdokkuutta. Tavoitteena ei ole kuitenkaan saavuttaa palkintoja vaan “herättää Jumalaa palveleva uusi sukupolvi, joka ei pelkää elää erilaista elämää kuin maailma”.

Bändin muut jäsenet ovat vaihtuneet, mutta yhtyeen sieluna on edelleen laulaja-lauluntekijä-kitaristi Leeland. Keuruun vierailu on osa bändin kiertuetta Pohjoismaihin. Bändin uusin albumi julkaistaan niin ikään ensi kesänä. Leelandin konsertti huipentaa myös Ison Soiton rinnalla kulkevan YC:n.

Liput ovelta 20 e/hlö. Ennakkoon verkkokaupasta 15 e/hlö.


KOINONIA RECOVERY

Ison Soiton ensimmäinen pääsymaksullinen konsertti on lauantaina klo 16.00. Silloin lavalle nousee Recovery, ennennäkemätön kokoonpano suomalaisia huippumuusikoita, jotka esittävät legendaarisen superyhtyeen Koinonian kappaleita. Edelleen maailman kärkibasisteiksi luetun Abraham Laborielin 1970-luvulla perustama Koinonia saavutti aikoinaan suuren suosion myös Skandinaviassa.

Fuusio jazzin ja funkin genreen istuvan Koinonian musiikki herää uudelleen henkiin 25 vuotta bändin lopettamisen jälkeen, kun muun muassa Pori Jazz Vuoden Taiteilija 2001 -tittelillä palkittu saksofonisti Joonatan Rautio ”töräyttää” Koinonian Justo Almarion soundeja. Muut muusikot ovat Ari Isotalo (perkussiot), Jarkko Jouppi (kitara), Timo Jouppi (basso), Mikko Kultalahti (rummut) ja Mikko Tillander (koskettimet).

Liput ovelta 15 e/hlö. Ennakkoon verkkokaupasta 12 e/hlö.


HABAKUK - JÄÄHYVÄISKEIKKA

Ison Soiton myöhäisilta päättää yhden luvun Suomi-gospelin historiaa. Lauteille astuu viimeistä kertaa satakuntalaisyhtye Habakuk. Vuonna 1998 joukko nuoria miehiä löi yhteen soittotaitonsa ja näkynsä tehdä musiikkia Jumalan kunniaksi. Liikkeelle ei lähdetty lainalauluilla, vaan omia biisejä sävellettiin ja sovitettiin alkumetreiltä alkaen. Kokoonpano ei ollut myöskään aivan perinteinen bändikattaus, sillä saksofoni ja sähköviulu olivat olennainen osa Habakukin soundia. Alkuaikojen seitsemän hengen kokoonpanosta on edelleen bändissä mukana neljä alkuperäisjäsentä.

Bändin ei tarvinnut kauaa tehdä biisejä vain omaksi ilokseen, sillä jo seuraavana vuonna 1999 voitettu Gospelin SM-kulta avasi ovet sekä levytyksiin että keikoille seurakuntiin ja gospelfestareille ympäri Suomea. Matkan varrella on tehty viisi levyä, joita on myyty tuhansia kappaleita: Habakuk EP (1999), Tanssija (2001), Helposti Särkyvää (2005), Ikkuna Taivaisiin (2007) ja Koti (2010).

-Nyt miltei kahden vuosikymmenen jälkeen on tullut aika vetää bändin keikoista se viimeinen eli jäähyväiskonsertti. Bändin lopetuspäätökseen ei sisälly sen suurempaa dramatiikkaa. Koemme, että Jumalan meille antama tehtävä on tämän bändin osalta suoritettu, summaa bändin perustajajäsenistä Lassi Laamanen.

Habakukin jäähyväiskeikalla luvassa on tiukka kattaus bändin tuotantoa alkuhetkiltä viimeisimpiin sävellyksiin. Lavalle nousee nykykokoonpanon lisäksi muusikoita bändin uran varrelta, joten monenlaisia yllätyksiä on Laamasen mukaan luvassa.

Liput ovelta 10 e/hlö. Verkkokaupasta ennakkoon 7 e/hlö.


JIPPU

Ison Soiton lauantai-iltapäivän avaa klo 13.30 tunnettu kotimainen artisti Jippu. Keuruulta syntyisin oleva ja värikästä uraa myös viihdemaailmassa tehnyt laulaja toimii nykyisin Turun Mikaelin seurakunnan musiikkievankelistana. Jipun tavoitteena on myös elämän kipujen käsittely ja sielunhoidollinen kohtaaminen konserttiyleisönsä kanssa.

Konserttiin on vapaa pääsy.

9103668902_7e20364b17_o.jpg

CAFÉKEIKAT

Tunnelmallisessa Sicaféssa yleisöä viihdyttävät Cafékeikka-artistit!
Konserttien väliajoilla voit poiketa SiCaféseen, napata kupin kahvia ja nauttia hyvästä musiikista.

14.45-15.15 AMen
15.15-15.45 Susan Yli-knuuttila
17.30-18.00 Antti ja Saara
18.00-18.30 Soul & Sound

AMen

Tamperelainen mieslauluryhmä, jonka ohjelmisto koostuu rakastetuista ikivihreistä lauluista. Neliäänistä laulua pianon, tai pienen orkesterin säestyksellä.

 

 

 

 

Susan Yli-Knuuttila

Ylöjärveläinen Susan Yli-Knuuttila tulkitsee lauluja vahvasti, mutta samalla herkästi ja koskettavasti. Hänen lauluistaan löytyy sanomaa ja syvyyttä.

 

Antti&Saara

Antti ja Saara ovat sisarusduo Keuruulta, jotka soittavat hengellistä musiikkia akustisesti Ed Sheeranin tyyliin.

 

Soul&Sound

Nuorten porukka Porista, joka vetää monipuolista ylistysmusaa menevään ja groovaavaan tyyliin.

 
pohja.jpg

FESTIVAALI-INFO

 

Päiväkävijöillä on mahdollisuus jättää autonsa maksutta laajalle pysäköintialueelle. Käännyttyäsi Heikkiläntielle seuraa ajo-ohjeita päiväpysäköintialueelle.

 PÄIVÄKÄVIJÄT

 

LIPUT

Lippuja konsertteihin saa ostettua tapahtumasta

Hinnat:
Leeland 20€
Koinonia Recovery 15€
Habakuk 10€
Koko paketti 40€
Kaikkiin muihin konsertteihin ja tilaisuuksiin vapaa pääsy!
Alle 18-vuotiaat puoleen hintaan. Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan kanssa.

MAJOITUS

Ison Kirjan alueella on tarjolla huone ja mökkimajoitusta. Tapahtuman aikana käytössä sesonkihinnat:

Varaukset: camping(a)isokirja.fi tai 040 7500974

 

I-taso: (huoneessa suihku ja wc, B-talo)
3hh 120€/vrk
2hh   110 €/vrk
1hh   100 €/vrk

II-taso: (suihku ja wc käytävällä, solut ja A-talo)
3hh   100 €/vrk
2hh   90 €/vrk
1hh   80 €/vrk

 

Mökit:
Koivula3-4hlö                         200 €/vkl (ei suihkua)

RUOKAPALVELUT

Iso Pata -ruokalasta saa aamupalan, lounaan ja päivällisen. Alueelta löytyvät myös konserttikahvila sekä kala- ja kebabravintola. Lisäksi kahvipaikkana on leirinnän vastaanottona toimiva SiCafe, jossa järjestetään konserttiviikonlopun café-keikat.

AKTIVITEETIT

Konserttiviikon vierailla on mahdollisuus nauttia Iso Kirja Campingin tarjoamista palveluista frisbeegolfista saunomiseen ja uimiseen.

 LEVYNMYYNTI

Aikamedian Aikatorilla on tarjolla monipuolinen kattaus hengellisen musiikin tuotantoa cd-levyistä dvd-tallenteisiin niin kotimaasta kuin ulkomailta. Aikatori sijaitsee alueella Aikatalon alakerrassa.

KÄSIOHJELMA

Käsiohjelmia saa etukäteen Juhannuskonferenssista sekä tapahtuman aikana mm. Ison Kirjan vastaanotosta tai SiCafesta. Käsiohjelmassa on tarkempia tietoja konserteista sekä eri palvelupisteiden aukioloajoista.

YHTEYSTIEDOT


TALKOISIIN

Iso Kirja ry:n sihteeri Leea Miettinen: 040 560 9865 tai sihteeri.ry(at)isokirja.fi
Projektikoordinaattori Dini Mäntylä: 040 043 7231 tai dini.mantyla(at)isokirja.fi

Iso Soitto järjestetään talkoovoimin ja sinunkin panostasi tarvitaan! Tervetuloa mukaan tekemään ikimuistoista tapahtumaa! Talkoolaisille tarjoamme majoituksen sekä ruoan ja konserttilippuja (yhdenpäivän talkoissa olleille yhden lipun ja useamman päivän talkoolaisille koko kokopaketin) Ilmoittautu mukaan tästä!