KONFFASSA TAPAHTUU


 

SAMUEL LJUNGBLAHD

Juhannuskonferenssin 2016 yksi odotettu tilaisuus on aattoillan konsertti, jossa esiintyy Skandinavian tunnetuimpiin gospelartisteihin kuuluva Samuel Ljungbladh.

Vuonna 1976 syntynyt Samuel Ljungblahd on ruotsalainen gospelartisti, jonka sooloura alkoi 1990-luvun loppupuolella. Pelastusarmeijataustaisesta Samuelista on tullut yksi Skandinavian merkittävimmistä gospelmuusikoista, jonka vaikutus tuntuu myös yhteiskunnassa. Tyylillisesti Samuelin musiikissa on soulin ja funkin vaikutteita.

Ensimmäisen albuminsa Samuel julkaisi vuonna 2005. Toinen levy ilmestyi vuonna 2007 ja se teki vahvan vaikutuksen Ruotsin lisäksi myös Norjassa. Kolmas levynjulkistus vuonna 2009 oli ainutlaatuinen, sillä hänet kutsuttiin esiintymään Ruotsissa vierailleen esikuvansa Kirk Franklinin kanssa samaan konserttiin. Franklin oli hyvin vaikuttunut Samuelin laulusta.

Vuonna 2010 Samuel esiintyi Carolan kanssa Maailman Helluntaikonferenssissa (PWC) Tukholmassa. Eri puolilta maailmaa saapunut yleisö sai ihailla Samuelin persoonallista esiintymistapaa. Vuonna 2011 Samuel teki norjalaisartisti Ole Borudin kanssa yhteisen joulualbumin sekä -kiertueen ympäri Skandinaviaa.

Keväällä 2015 Samuelin uusin tuotos oli ”Psalmisti”. Albumin kaikki laulut ovat Samuelin itsensä tekemiä, ja niissä hän osoittaa olevansa, ei niinkään viihdyttäjä vaan ylistäjä, joka haluaa johdattaa yleisönsä lähemmäksi Luojaansa.

Yksi vuoden 2015 ja Samuelin koko uran kohokohdista oli kutsu esiintyä Ruotsin kruununprinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häissä Tukholmassa. Paitsi koko Ruotsin kansan, myös suuren eurooppalaisen televisioyleisön edessä Samuelilla oli mahdollisuus laulaa tunnettu gospellaulu ”Joyful, joyful” hääparin astellessa vihkimisen jälkeen iloisesti ulos kirkosta.

 

Samuel Ljungblahd bändinsä ja taustalaulajiensa kanssa esiintyy Juhannuskonferenssin suuressa aattoillan konsertissa pe 24.6. klo 19.00.
Liput ovelta 15 e. Ennakkoon verkkokaupasta 10 e.
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen kanssa.

#UNITEDLIFE16 - BIG HAND

#UNITEDLIFE16 on varkki-ikäisten oma konffa Juhannuskonffan sisällä. Tänä vuonna #UNITEDLIFE16 kulkee teemalla BIG HAND!

Teemateltassa klo 20-21.30:
Juonto: Mira Korhonen ja Binyam Schelling
Opetus: Joona Salo
Ylistys: WE SOUND (tre)

YLLÄRIVIERAITA! 

TALENT GOES KONFFA 2016
karsinnat pe ja la klo 15 juhlakentällä, lippujen lähellä

Extrana: Wall of All 2016 -kisa koko konffan ajan!


LUOMINEN NÄYTTELY

Konferenssissa järjestetään Maailma kädessä -teemaan liittyen myös mielenkiintoinen luomisaiheinen näyttely. Kristillinen tiedelehti Luominen tuo näyttelyn ns. Luomistelttaan, joka sijaitsee Juhlateltan ja Missioteltan välissä. Näyttely esittelee 20 taulun kautta vankkaa tieteellistä todistusaineistoa Raamatullisen luomisen puolesta. Näyttelyssä selviää esimerkiksi miten lasten teddykarhu kivettyi vain muutamassa kuukaudessa tai miten kiinan kielen ikivanhat kuvamerkit vahvistavat ihmeellisellä tavalla Raamatun alkukertomukset.

Entä mitä Raamatun valossa pitäisi ajatella kanoja syövästä lampaasta tai vampyyripeiposta? Paikalla on asiantuntijoita kertomassa näyttelystä. Tervetuloa Luomistelttaan! Samalla voit tutustua upeasti kuvitettuun, koko perheen suomenkieliseen Luominen-tiedelehteen.
www.luominen.fi

←Takaisin


Konffassa tapahtuu | Yleisinfo | Järjestys ja turvallisuus | Ruokapisteet | Lapset | Vanhukset ja vammaiset | Liikenne ja päiväpaikoitus | Leirintä | Radio/nettilähetykset | Medialle | Ilmoittaudu talkoisiin! | Majoitus