Kutsuttu palvelemaan 1/2, 31.3.-2.4.

DSC05810jpg.jpg

Tulossa diakoniatyön seminaari

JUMALAN KAKSI KÄTTÄ -viikonloppu tuo diakonian Raamatun lehdiltä käytännön arkeen! Meidät on kaikki kutsuttu palvelemaan Jumalaa ja diakoniatyö on mitä keskeisin osa Jumalan sydäntä.

VIIKONLOPPU on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet vapaaehtoistyöstä tai jo toimivat mukana. Käymme läpi käytännön esimerkkejä ja ideoita siitä, kuinka toteuttaa diakoniaa arjessa.Tule oivaltamaan uutta, näe tarve ympärilläsi, etsi vastauksia ja tuo esille kysymyksiä.

 
 
Mertsi Ärling

Mertsi Ärling

Helena Kärkkäinen

Helena Kärkkäinen

USKOMME, ETTÄ PALVELEMINEN on yhtä kuin rikassisältöinen elämä. Kestävä onni ja ilo elämässä syntyy Jumalan ja ihmisten palvelemisesta. Miten sinut on kutsuttu palvelemaan?

PALVELUKSESSANNE viikonloppuna ovat diakoniatyön konkarit Mertsi Ärling (diakonissa, projektipäällikkö) ja Helena Kärkkäinen (Hyvä Sanoma ry:n koordinaattori, evankelista). Koulutus toteutetaan Ison Kirjan ja Hyvä Sanoma ry:n yhteistyönä.

“Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne. Minä olin alasti, ja te vaatetitte minut. Minä olin sairas, ja kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni.”                                 (Matt. 25:35-36)

 

OHJELMA: katso alustava ohjelma tästä.

HINTA: Opetus 79 €/hlö + täysihoito 80 €/hlö. 1 hengen huoneen saa lisämaksusta ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Voit valita oman hintavaihtoehdon 3 päivän tapahtumassa:

 
 

ILMOITTAUTUMINEN: nettilomakkeella 17.3. mennessä

JATKOKOULUTUS: Kutsuttu palvelemaan -viikonloppu järjestetään 27.-29.10. Tule mukaan myös jatkokoulutus-viikonloppuun! Lisätietoja tästä.

Lisätietoja: 040 732 1884 tai seminaarisihteeri@isokirja.fi

←Takaisin