Mentorointikoulutus 2017-18

VEDÄTKÖ TIIMIÄ SEURAKUNNASSA, ohjaatko vapaaehtoisia vai kiinnostaako toisten työntekijöiden ohjaaminen? Voisit siis toimia mentorina. Mentori opastaa ja ohjaa muita palvelemaan samalla itsekin oppien. Nyt on hyvä mahdollisuus vahvistaa mentorointitaitoja.

ODOTETTU MENTOROINTIKOULUTUS alkaa elokuussa 2016. Pääset perehtymään mentoroinnin mahdollisuuksiin erityisesti vertaismentoroinnin näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia mentorina, vertaismentorina sekä vertaismentorointiryhmän ohjaajana toimimiseen. Voit varustaa uudella tavalla itseäsi sekä seurakunnan että lähetys- ja kehitysyhteistyön kehittämiseen.

KOULUTUS SOPII oivallisesti niin kokeneille kuin uusillekin työntekijöille. Tule vahvistamaan osaamistasi ja voimavarojasi yhdessä toisten seurakunta-, lähetys-, kehitysyhteistyö- ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa.

HYÖDYT MONIPUOLISISTA OPETUSMETODEISTA ohjatun verkkotyöskentelyn ja lähiopetusjaksojen aikana. Ensimmäinen lähiopetusjakso järjestetään 8.-9.8. (kaikki) ja 8.-10.8. (lähetys- ja kehitysyhteistyöntekijät). Koulutus päättyy keväällä 2017. Lähetys- ja kehitysyhteistyöntekijöiden koulutus toteutetaan ensimmäisen lähikoulutusjakson jälkeen ohjattuna etäopiskeluna verkossa.

Kouluttajina toimivat yhteisöpedagogi Katri Latokangas ja organisaatiopsykologian asiantuntija Eija Saarenmaa sekä mentorointitiimi.

Koulutus suunnitellaan ja toteutetaan Ison Kirjan, Fidan ja HELPin yhteistyönä.

 

Hankkeet sortuvat siellä, missä neuvonpito puuttuu, mutta toteutuvat siellä, missä on runsaasti neuvonantajia. Mies saa ilon suunsa vastauksesta. Kuinka hyvä onkaan oikeaan aikaan sanottu sana! (Sananl. 15:22-23)

 

Hinta:
Hintaryhmä 1: kansansaiväliset mm. Fidan lähetit 260 €
Hintaryhmä 2: kotimaa 380 € (Tämä koulutus sisältää enemmän lähitapaamisia)

Hinta sisältää opetuksen ja ohjauksen, ruuat, majoituksen sekä varausmaksun.  Jos osallistuminen perutaan viimeistään 1päivää ennen tapahtuman alkua, veloitetaan vain 17 € varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu 260/380 €.

Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Aikataulu: lataa tästä tarkempi sisältö koulutukseen 2016-2017

Ilmoittaudu: 15.7. mennessä nettilomakkeella.

Lisätiedot: 040 750 2092, sari.vieltojarvi(a)isokirja.fi

Kysymykset koulutuksen sisällöstä: katri.latokangas(a)isokirja.fi (HELP ry)

←Takaisin