Matkalla avioliittoon 10.-12.2.

VIIKONLOPPU ON TARKOITETTU seurusteleville ja kihloissa oleville pareille. Käsittelemme kristillistä avioliittoa, seurustelua ja ihmisenä kasvamista. Viikonloppu antaa työvälineitä sekä seurustelusuhteen että tulevan parisuhteen hoitoon avioliitossa.

AIHEINA mm. miehen ja naisen erot, seksuaalisuus ja raamatullinen näkökulma kristilliseen avioliittoon. Onko hän se oikea? Miten tulla ymmärretytyksi ja miten kommunikoida oikein? Miten pidän yllä raamatullista avioliittokäsitystä muuttuvassa maailmassa? Kysymyksiä ja keskusteluja työstetään paljon oman parin kanssa.

OPETTAJINA kokeneita avioliittotyön tekijöitä, jotka kertovat omista aidoista kokemuksistaan sekä kuinka he ovat selviytyneet parisuhteen ja elämän haasteista yhdessä.

  • “Kurssin aikana ymmärsin ja tunnistin uudella tavalla haasteitani seurustelussa ja sain neuvoja, miten niistä voi päästä eteenpäin. Koin, että kurssi vahvisti suhdettamme ja autttoi, ymmärtämään toista entistä paremmin.”
    Osallistuja, syksy 2015
  • “Sisälsi todella paljon hyvää ja miltei korvaamatonta tietoa ja työkaluja parisuhteen rakentamiseen. Samalla se selkiytti käsityksiä siitä, mistä avioliitossa on kyse ja mikä sen merkitys on.”
    Osallistuja, kevät 2016
  • “Tosi rento meininki, vapaus kysellä, jutustella.” :)
    Osallistuja, kevät 2016

Hinta:  149 €/hlö
Ilmoittautumisajan umpeuduttua kurssin hinta on 149 € + 17 €. Jos osallistuminen perutaan viimeistään päivää ennen tapahtuman alkua, veloitetaan vain 17 € varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu 149 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Lisätiedot: 040 732 1884, seminaarisihteeri(at)isokirja.fi

Ilmoittautuminen: Nettilomakkeella 27.1.2017 mennessä.

←Takaisin