LEIRINOHJAAJAKOULUTUS

Seuraava koulutus: 10.-12.3.2017

Paikka: Iso Kirja. Yhteismajoitus.

Kenelle: Fifteen-leirille piispaksi haluavat: Vuonna 2000 tai aiemmin syntyneille Fifteenin käyneille ja seurakunnan toiminnassa mukana oleville.

Muille leireille ohjaajaksi haluavilta otetaan vastaan hakemuksia huhtikuun alkuun asti. Edellytyksenä on, että olet syntynyt 2000 tai aiemmin ja olet mukana seurakuntasi toiminnassa.

Mikä koulutus? Koulutusviikonloppu on pakollinen kaikille Ison Kirjan leireille ohjaajiksi tuleville.  Lopulliset ohjaajavalinnat Iso Kirja -opiston leireille tehdään koulutuksen jälkeen.

Suosituslomake: Pyydä suositus seurakunnastasi (nuorisopastori, pastori, vanhimmiston puheenjohtaja tms.). Tästä voit ladata valmiin lomakkeen suositusta varten. Lähetä tai pyydä suosittelijaa lähettämään suosituksesi osoitteeseen Iso Kirja Nuorisotoiminnot, PL 13, 42701 KEURUU tai sähköpostilla nuorisosihteeri (at) isokirja.fi. Kuoreen tai sähköpostin otsikkoon merkintä ”Suositus leiriohjaajaksi”. Suositus on pakollinen.

Hinta: Koulutus on maksuton heille, jotka aikovat ohjaajiksi Ison Kirjan leireille. Mikäli haluat kouluttautua ohjaajaksi esimerkiksi oman seurakuntasi leirille, maksu on: opetus 79€, majoitus 40€, ateriat 40€.

Lasku ja muu infomateriaali lähetetään osallistujan ja huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (19e/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Leiri laskutetaan etukäteen, ja maksun tulisi olla suoritettuna leirille saavuttaessa. Jälki-ilmoittautumismaksu on 19€.

Lisätietoja: nuorisosihteeri(a)isokirja.fi, 040 750 1061

Ilmoittautuminen: nettilomakkeella 24.2. mennessä