RATSASTUSLEIRIT

 

Seuraava leiri: Ratsari 1: 5.-9.6.2017 ja Ratsari 2: 10.-14.7.2017

Kenelle:  8 - 15 v. tytöille ja pojille. Voit tulla mukaan vaikka et olisi aiemmin ratsastanutkaan, koska leiriläiset jaetaan kolmeen tasoryhmään leirin alussa.

Paikka: Iso Kirja ja Ponilaakso. Voit tutustua jo etukäteen Ponilaaksoon tästä.

Kummalle leirille menisin? Leirit on jaettu keskenään kahteen ikäryhmään - kesäkuun leiri on suunnattu nuoremmille ja heinäkuun leiri hiukan vanhemmille.
Kummallekin leirille mahtuu 24 leiriläistä. Nuorimpien kohdalla kannattaa kuitenkin huomioida, että viiden päivän ratsastusleiri voi olla liian rankka, ellei leiriläisellä ole jo pidempää säännöllistä ratsastuskokoemusta. Pieniä poikkeuksia voidaan tarvittaessa tehdä iän suhteen kummallekin leirille, eli ole rohkeasti yhteydessä, jos toivot kohdallesi joustoa tässä asiassa.

Hinta: 299 €.
Lasku ja muu infomateriaali lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (19 e/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Leiri laskutetaan etukäteen, ja maksun tulisi olla suoritettuna leirille saavuttaessa. Jälki-ilmoittautumismaksu 19 e. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

Ilmoittautuminen: nettilomakkeella

Lisätiedot: nuorisosihteeri (at) isokirja.fi