ISO KIRJA RY

Iso Kirja ry hallinnoi ja ylläpitää Suomen helluntaiherätyksen kansanopistoa sekä koulutus- ja konferenssikeskusta Keuruun Pohjoisjärven rannalla. Se toteuttaa, tukee ja edistää helluntaiherätyksen koulutus- ja nuorisotoimintaa. Tämän toiminnan ohella yhdistys tarjoaa konferenssikeskuksen palveluja myös muuhun käyttöön. Yhdistyksen hallintaan kuuluu keskuksen alueella sijaitseva leirintäalue, hotelli, telttavalmistamo, kaluston vuokraustoiminta sekä kokouspalvelu- ja tapahtumatuotantopalvelut.

Kristillinen arvomaailma on toiminnan voimavara. Iso Kirja on kaunis ja turvallinen ympäristö järjestää leirikouluja, seurojen ja yhdistysten leirityksiä ja tapahtumia. Päihteetön leirintäalue ja mökkikylä on mukava ja turvallinen ympäristö lomailuun sekä yritysten ja seurojen virkistystoimintaan.