YRITYSYHTEISTYÖ

Iso Kirja toimii yhteistyössä monien kotimaisten yritysten kanssa.
Massatapahtumien yleisömäärät, positiivinen viesti sekä tärkeän
toiminnan edelleenkehittäminen ovat koko verkoston yhteinen intressi.

Katso tästä viimeisin Juhannuksen yhteistyöyrityspaketti.

 

Näkyvyys

Suurtapahtumissamme on runsaasti näkyvyysmahdollisuuksia. Verkkosivuillemme tapahtuu vuosittain yli 250 000 vierailua. Nämä ja monet muut näkyvyysmahdollisuudet ovat valjastettavissa täyteen hyötykäyttöön! Kysy lisää

Marko Halttunen
yhdistyksen johtaja
marko.halttunen@isokirja.fi
040 722 1821

Verkosto

Ison Kirjan yritysyhteistyöverkostossa on kymmeniä yrityksiä eri aloilta. Opistolla järjestetään vuosittain yrittäjäseminaareja, joissa pääsee verkostoitumaan helposti samanmielisessä yhteisössä. Me kaikki hyödymme yhdessä toistemme osaamisesta ja yhteisistä päämääristä. Yritysyhteistyötä on tarkoitus kehittää entistä tiviimmäksi verkostoksi, josta jokainen saa arvokkaita kontakteja ja tietotaitoa.

Tukeminen

Iso Kirja ry:n tulot muodostuvat tapahtuma-, juhla- ja matkailutulojen lisäksi suurelta osin lahjoitustoiminnasta. Yksi yhdistyksen tärkeimpiä toimintoja on koulutus- ja konferenssikeskuksen tilojen ylläpito, josta koituvat kulut asettavat suuria haasteita joka vuosi. Arvostamme jokaista yritystä, joka haluaa olla tukemassa Suomen helluntaiherätyksen koulutuskeskuksen olemassaoloa. Vastapalveluksena tukijoillemme tarjoamme kokouspalveluita sekä erilaisia henkilökuntaetuja suurtapahtumiin.

Erilaisista tukipaketeista voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Marko Halttuseen, marko.halttunen[at]isokirja.fi

Lämmin kiitos tuestasi!